Restorani

Sve veća užurbanost, prisiljava nas da pomno odabiremo mjesta gdje ćemo odvojiti vrijeme za opuštanje i druženje. Dobra hrana i usluga su ključni faktor za uspješno poslovanje restorana, ali svakako je i originalno autentično uređenje. Važno je što vaši gosti vide, čuju, osjete i kušaju, kroz dekoraciju, izbor hrane, namještaj, rasvjetu zvuk, pribor za jelo i izgled osoblja

 

Koristeći usluge naboljih europskih stručnjaka, dizajnirati ćemo za vas jedinstvenu atmosferu i osigurati prepoznatljiv unikatan izgled vašeg restorana, vodeći pri tome računa, o lokaciji, tko su vaši gosti, kakav je jelovnik, koju razinu usluge planirate pružiti, te što je to što će vas razlikovati od konkurencije.

 

Vaši priču počinjemo pričati već na ulazu u restoran, pomno pazeći da se polako razvija kako gosti ulaze u prostor. Posebnu pažnju ćemo obratiti na dizajn i organizaciju kuhinje. Dobro organizirana kuhinja olakšava pripremu hrane, i osigurava kvalitetu usluge. Pomoći ćemo vam pri odabiru opreme za kuhinju, dobaviti ju i montirati, pri tome pomno pazeći da poštujemo struku, i zakonske zahtjeve. Jedinstveno, ugodno i funkcionalno uređenje, isplatiti će vam se brže nego što očekujete, jer ljudi danas jednostavno više cijene svoje slobodno vrijeme, i pomno biraju mjesto gdje će provesti.

 

Kod nas dobivate kompletnu personaliziranu uslugu.

 

  • Pronalaženje optimalnog rješenja za vaš restoran
  • Izrada kompjuterske obrade ideje u obliku 3D vizualizacije
  • Izrada izvedbenih projektata za sve predviđene radove
  • Izrada troškovnika sukladno projektu
  • Izvođenje svih radova
  • Isporuka namještaja, komadnog ili po mjeri

KONTAKT FORMA

Pošaljite svoj upit