Sustavi grijanja/hlađenja i ventilacije

Gotovo 75% vremena ljudi provode u prostorijama različitih kategorija i namjena. Uz to skoro nitko ne razmišlja o činjenici da za normalan život trebamo oko 20.000 litara zraka dnevno. Sustavi ventilacije moraju osigurati dovođenje svježeg zraka nužne čistoće, temperature i vlage u prostorije u kojima boravimo. Dovedeni zrak se može obrađivati dogrijavanjem, rashlađivanjem, ovlaživanjem ili isušivanjem te tako prilagoditi potrebnim uvjetima u prostoriji.

​ Naša usluga obuhvaća kompletnu uslugu:

  • usluge projektiranja, ugradnje i servisiranja sustava grijanja, ventilacije i klimatizacije.
  • dobava opreme vodećih proizvođača: Daikin, Mitsubishi, York, Clivet, Remak, Wolf, Sistemair, Futjitsu, Hitachi, Samsung, Panasonic, LG i dr.
  • zamjena starih klima uređaja na nove kao dio programa poboljšanja energetske učinkovitosti poduzeća. Uštedite energiju na radu klima uređaja!

Nudimo rješenja za sve probleme vezane uz klima-uređaje, ventilaciju, grijanje, odvlaživanje i ovlaživanje kako na poslovnim objektima tako i u privatnim kućama i stanovima.

Privatne osobe i mala poduzeća: klimatizacija ureda, apartmana, klimatizacija i ventilacija kuća, vikendica, bazena.

Industrija: projektiranje i ugradnja sustava industrijske ventilacije za skladišta, radionice i tvornice. Ugradnja i održavanje klimatske opreme.

Business: Projektiranje i ugradnja ventilacijskih sustava i sustava grijanja i hlađenja za hotele, restorane, klubove, konferencijske dvorane, uredske prostore, trgovine, fitness centre.

Obratite nam se s povjerenjem i mi ćemo u kratko vrijeme pripremiti projekte traženog sustava, odabrati ćemo proizvođača i potrebnu opremu te ćemo ugraditi Vaš sustav grijanja/hlađenja i ventilacije.

KONTAKT FORMA

Pošaljite svoj upit